Вижте 8 от най-отблъскващите секс сцени в историята на киното

Pinterest LinkedIn +

Дали става дума за търсен от режисьора ефект, или просто за липса на химия между актьорите, това не е от значение. През годините сме виждали десетки несексапилни секс сцени в киното и избрахме да ви покажем осем от тях.

1. Дженифър Лопес и Бен Афлек в Gigli (Трудна свалка) 

Най-необяснимото тук е, че участниците в ужасната секс сцена – Джен и Бен – през 2003 г. все още са двойка в реалния живот. Странната липса на химия и твърде многото дрехи свалиха секс градуса до минимум.

2. Ейми Полър и Айк Баринхолц в Sisters (Сестри на макс) 

Маура просто няма почивка. Едва е успяла да вкара в леглото горещия си съсед Джеймс, и всичко се разпада: заради една гореща свещ в задните части на Джеймс попада балеринката от една музикална кутия.

3. Ейми Шумър и Джон Сена в Trainwreck (Тотал щета)

Мускулестото тяло на кеч шампиона не успява да отвлече вниманието ни от неловката секс сцена с негово участие.

Видеоклип, публикуван от John Cena's Girl ❤ (@thegracybella) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

4. Катрин Хейгъл и вибриращите гащи в The Ugly Truth (Грозната истина)

Най-неподходящият момент да получиш оргазъм е по време на вечеря. А ако причина за неуместната възбуда е нелепа случайност, при която дистанционното на вибриращите ти гащи е попаднало в ръцете на осемгодишно дете, катастрофата е сигурна.

5. Миа Фароу и Сатаната в Rosemary's Baby (Бебето на Розмари) 

Горката Розмари. Новият й апартамент е странен, съседите ѝ са странни, а тя сънува, че прави секс със Сатаната. После се събужда и познайте какво? Съпругът ѝ ѝ казва, че той е спал с нея, докато тя е била припаднала. Само че това всъщност е бил Дяволът.

6. Джейсън Бигс и паят в American Pie (Американски пай) 

Сигурни сме, че никога няма да забравите бъркотията, която Джим забърка на кухненския плот.

7. Мег Райън и Марк Ръфало в In the Cut (Нож в раната) 

Тъжната учителка си е втълпила, че мистериозният детектив е убиец. Тя го закопчава с белезници за радиатор. Умно! Правят секс. Тя все още си мисли, че той е убиец. Определено нелепо. И със сигурност несекси.

8. Джейсън Стейтъм и Ейми Смарт в Crank (Огън в кръвта) 

Да правиш секс, когато си ядосан, за да спасиш интимната си половинка? Глупаво. Да го направиш публично? Още по-глупаво.

Сподели.