Виж видео с Цеце Орешкова от последните две години. Има ли истина в спекулациите за нея?

Pinterest LinkedIn +

24-годишната македонка Цеце Орешкова, представена за първи път на българската публика при влизането си в Къщата на Big Brother All Stars, непрестанно е обект на спекулации от страна на родните таблоиди поради слабата си популярност в западната ни съседка. Пример за това са твърденията, че тя е с подменена самоличност, че въпреки красивата си външност далеч не е модел с международни изяви и признание, а най-бруталните подмятания са, че тя всъщност не е жена.

Начинът, по който Цеце изглежда в поместените по-долу две видеа, публикувани в YouTube през последните две години, действително изненадва. Тя очевидно се е променила много в този период, но не може да се каже, че е неузнаваема.

В първото от тях Орешкова е в компанията на други балкански модели, участнички в конкурса Miss Beauty of the World 2010. Нейното име, подкрепено с три снимки, на които Цеце много повече прилича на себе си отколкото във видеото, присъства в официалната страница на Miss Beauty of the World. Там обаче тя е записана като Cvetanka Oreshkova. България няма своя представителка в
Miss Beauty of the World 2010.

Във второто видео македонката споделя личните си впечатления от партито на Fashion TV на борда на луксозната яхта Black Diamons и показва бижутата, които е получила като негов гост. 

И така – има ли място за съмнение, че Цеце Орешкова от Big Brother All Stars 2012 е Цветанка Орешкова, която действително развива повече или по-малко успешна кариера на модел, оставяме да отсъдите вие!
Сподели.