Виж шокиращи кадри на пребитата от футболната звезда миска Катрин Вачева (18+)

Pinterest LinkedIn +

Драмата между топмодела Катрин Вачева и футболиста на ЦСКА Орлин Орлинов продължава с пълна сила.

Преди броени часове миската реши да направи травмите от побоя си публично достояние и публикува снимки на шокиращо изглеждащото си лице в личния си профил във Facebook. На кадрите то е бинтовано и е заснето часове, след като тя напусна болницата, където бе опериран счупеният й нос. 

Под кадъра Катрин, нашумяла в общественото пространство след участието си в риалити шоуто "Бягство към победата" на Слави, заявява следното: “Не се срамувам, защото нямам вина, показах го на всички, застанах заради всички пребити момичета! Ще се боря! Истината е в мен и пред очите на Господ“.


Катрин Вачева  - сега...

Очите на Господ обаче явно виждат доста по-различни от тези на набедения побойник Орлин Орлинов, който вчера се появи в "Шоуто на Иван и Андрей", за да разкаже "своята истина". Според него, цялата история е сътворена от манекенката, за да предизвика внимание към личността си.

"Не съм я бил никога, но определено съм правил секс с нея. Запознахме се чрез Facebook, още първият път, като се видяхме, спахме заедно. Още оттогава има снимки, на които се вижда, че тя идва доброволно у нас - има камери, записи, охрана, кадрите са в полицията. Всичко е само, за да си направи реклама"
, заяви Орлинов.


И преди...

Той се съгласи да коментира и шокиращите кадри на Вачева, като обясни, че това са стари снимки, показващи я след пластична корекция. "Чупил съм нос и знам как се подува лицето тогава. Освен това, в дните след измисления побой тя гостува на Слави и беше с тъмни очила. Как според вас се слагат очила на счупен нос", иронично попита футболистът. Той обаче не отрече, че е посягал на жени в миналото си. 

Преди няколко седмици пък, друга жена също обвини Орлинов в прояви на насилие. Пред столичен всекидневник момичето, живеещо сега в САЩ, разкри че преди няколко години той е опитал да спи с нея и след отказа й, също е употребил физическа сила. Най-шокиращото в интервюто обаче бе признанието, че тогава спортната звезда е живеел в дома на приятеля си - фризьора Конда Кондов, с който били интимни, а самият Орлин - с бисексуални наклонностти.

Орлин Орлинов: Не съм бил и изнасилвал Катрин Вачева! >>
Футболист на ЦСКА преби и изнасили топмодел и звезда от "Бягство към победата">>

Сподели.