Виж първи трейлър на филма за The Doors, озвучен от Джони Деп!

Pinterest LinkedIn +

Първи трейлър от дългоочаквания документален филм When You're Strange, посветен на творчеството на легендарните The Doors се появи в мрежата.

Режисьор на лентата е Том Ди Чило (Tom di Cillo), а голямата изненада в него е фактът, че е озвучен от холивудския секссимвол Джони Деп (Johnny Depp). Той влиза в ролята на разказващия историята на Джим Морисън и компания.

За продукцията се заговори още през 2009 година, след премиерата й на фестивала в Сънданс, след което бе показанa и на редица други престижни форуми като тези в Берлин, Догвил, Лондон и др. Официално обаче филмът се очаква на голям екран на 9 април в САЩ. 

Режисьорът споделя, че проектът ще шокира мнозина, тъй като съдърба реални кадри, показващи Джим Морисън на границата на алкохолно безумие - един от главните фактори, довели до фаталния му край.

Ди Чило споделя още, че е избрал Деп поради факта, че гласът му е изключително разпознаваем и това неминуемо ще засили интереса на публиката към филма.

The Doors се разпада през 1973 година именно след смъртта на фронтмена си. Въпреки това и до днес тя има статут на легенда в света на рок, а хитове като Riders on the Storm и Light My Fire са абсолютна класика за феновете.

Сподели.