Виж новите снимки на Мегън Фокс за дамското бельо на Armani

Pinterest LinkedIn +

В мрежата се появиха първите кадри от рекламната кампания за новата колекция дамско бельо на Армани - Underwear Autumn/Winter 2010.

И докато в други години този факт едва ли би привлякъл особено вниманието ни, то сега това е неизбежно, просто защото в ролята на модела е холивудският секссимвол Мегън Фокс (Megan Fox).

Както е известно, красавицата замени като рекламно лице на марката самата Пош Спайс - Виктория Бекъм (Victoria Beckham).

За съжаление, снимките са твърде малко на брой, но пък обещаваме в момента, в който се появят да ви представим Мег в пълния й блясък.

Същото важи и за новото лице на Армани при мъжете - футболната звезда Кристиано Роналдо (Christiano Ronaldo), който сега обаче е твърде зает да гони Световната титла с Португалия на Мондиала в ЮАР, за да се разсейва с някакви си слипове...

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.