Виж новите адреналинки на "Господари на ефира"!

Pinterest LinkedIn +

Шоуто "Господари на ефира" ще дебютира в ефира на bTV на 14 септември с нов декор, нови адреналинки и добре познатите водещи Димитър Рачков и Мария Игнатова.

Следвайки познатата традиция, новите адреналинки отговарят на изпитаната формула "блондинка-брюнетка".

21-годишната тъмнокоса софиянка Весела Гюрова е висока 170 см. и тежи 49 кг. Завършила е "Националното училище за танцово изкуство" специалност Класически балет, а в момента е студентка.Определя себе си като весела и позитивна жена с разнообразни интереси. Ходи редовно на фитнес, свири на пиано от 5-ти клас, владее английски език, но за съжаление на мъжката аудитория е обвързана. Според нея, адреналинката "трябва да притежава онази уникална красота, която кара хората да се обърнат когато минава покрай тях".

Нейната колежка, 18-годишната блондинка Ваня Георгиева от Асеновград, е висока 170 см. и тежи 50 кг. Занимавала се е 4 години с модерен балет в родния си град, танцувала е и в мажоретен състав.Ваня има и 6 спечелени републикански турнира по тенис на корт. Определя себе си като чаровна, комуникативна и умна жена. Но и тя, за жалост на бъдещите си фенове, е обвързана.

Двете адреналинки бяха избрани измежду над 1200 кандидатки от цяла България, преминавайки през различните етапи от кастинга на "Господари на Ефира".

Сподели.