Виж кой печели билет за Sziget Festival 2011 с Avtora.com!

Pinterest LinkedIn +

Ясно е името на победителя в играта на Avtora.com за билет за Sziget Festival 2011, който ще се проведе от 8 до 15 август.

Късметлийката, която ще посети музикалния фестивал в Унгария, е Ralitza Tihova.

Тя отговори правилно на въпроса: На кой остров в Унгария се провежда музикалният фестивал Sziget; изпрати верния отговор, трите си имена и телефон за връзка на e-mail: spe4eli@avtora.com; публикува видео на любимия си изпълнител от афиша на Sziget 2011 на стената на Avtora.com във Facebook и събра най-много Like от останалите фенове.

Екипът на Avtora.com ще се свърже с победителката, за да й даде информация по какъв начин ще получи билета си за Sziget 2011.Сред хедлайнерите на Sziget Festival 2011 са имена като Prince, 30 Seconds To Mars, The Chemical Brothers, The Prodigy, Hurts, Pulp, Interpol, La Roux, Skunk Anansie, Motorhead, Judas Priest, Kid Cudi, White Lies, Manic Street Preachers, Richie Hawtin, Crystal Castles, Gotan Project, Deftones, Kaiser Chiefs, Suicidal Tendencies, Above & Beyond, Dubfire, българските музиканти от Gravity Co., Горан Брегович и неговия "Оркестър за сватби и погребения" и много други световни и европейски групи.  

Повече информация за фестивала можете да научите от официалния сайт на Sziget за България - www.szigefestival.bg.

Билети за Sziget Festival 2011 са налични в мрежите на официалните дилъри на фестивала за България – www.eventim.bg, www.tickestream.bg, www.ticketsbg.com и www.usitcolors.bg, където се продават и специални пакети с включени билети и предложения за пътуване до Будапеща.

Фестивалът Sziget се провежда всяка година в средата на август на остров Обудай, разположен сред водите на Дунав, съвсем близо до Будапеща. През последните 19 години Sziget се наложи като едно от най-мащабните културни събития в Европа. През 2011, Sziget се нарежда сред 10-те най-добри фестивали в класацията на Европейските фестивални награди и сред 5-те най-добри музикални събития във фестивалната класация на вестник "Индипендънт".

Сподели.