Виж ексклузивно новия "Конан Варварина"! Кадри от сним. площадка в Бояна!

Pinterest LinkedIn +

Два нови кадъра от снимачната площадка на най-скъпата филмова продукция, снимана някога в България - "Конан Варварина", се появиха в мрежата.

На тях главно действащо лице е звездата на лентата - Джейсън Момоа (Jason Momoa), който има тежката задача да наследи в това амплоа легендарния Арнолд Шварценегер (Arnold Schwarzenegger).

Екранизацията по поредицата на Робърт Хауърд тече с пълна сила в студията на "Ню Имидж" в Бояна и избраните сним. локации: Витоша, в минния музей в Перник и в Каварна, където под опеката на режисьора Маркус Ниспел (Marcus Nispel) се изявяват и доста български актьори.

Сред тях е Диана Любенова, чиято героиня вече приключи земния си път в тежка битка със злото, Николай Мутафчиев, невръстният Йоан Карамфилов, поп звездата Коцето Калки, а също така и куп родни красавици, избрани за статистки от кастинга за тазгодишното издание на "Мис Плеймейт". От световноизвестните имена можем да отличим Стивън Ланг от "Аватар", Рон Пърлман, Роуз Макгоуън, Рейчъл Никълс и др.


Стивън Ланг от "Аватар" е другата голяма звезда в каста...

Ако продукцията, чийто бюджет е близо 100 млн. долара завърши по график, то можем да очакваме филма на екран през лятото на 2011-та година.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.