Виж дебютния трейлър на sci-fi хита "Паранормална активност 2"

Pinterest LinkedIn +

Paramount Pictures пусна в мрежата първи teaser трейлър на дългоочакваната втора част на sci-fi хита "Паранормална активност" (Paranormal Activity).

Сикуелът продължава сюжетната линия на най-голямата изненада в световния боксофис през миналата година, като се очаква на екран на 22 октомври 2010 г.

Тук е моментът да припомним, че режисиран от абсолютния дебютант Орън Пели с бюджет от 11 хиляди долара и заснет с неколцина приятели в собствената му къща, оригиналът се превърна в абсолютен хит с приходи от над 150 милиона долара от световните екрани.

Tова бе най-големият успех в подобен мащаб за толкова нискобюджетна лента, съизмерим единствено с този на "Проклятието Блеър" от преди около 10 години, което инкасира 140 млн. при похарчени за реализацията му средства в размер на 60 хиляди долара.

Логично, филмът на Пели привлече вниманието на редица популярни имена в киното и правата за франчайза бяха закупени от Paramount, които повериха втората част на Тод Уилямс (Tod Williams).

Все още обаче няма яснота дали в лентата ще видим известни имена и какъв точно е сюжетът й, макар да не се съмняваме, че в най-скоро време и това ще се промени...

Сподели.