Виж дебютен нецензуриран трейлър на The Girl with the Dragon Tattoo на Дейвид Финчър!

Pinterest LinkedIn +

Дебютен трейлър на дългоочакваната продукция на Columbia Pictures (Sony) - The Girl with the Dragon Tattoo се появи в мрежата. Лентата се чака с огромен интерес не само заради факта, че над нея работи едно от най-популярните имена в киното в последните 10 години - Дейвид Финчър (David Fincher), но и заради успеха на оригиналната шведска трилогия, покорила европейските екрани.

Сега, с екранизацията на популярната творба на Стиг Ларшон (Stieg Larsson) се заема далеч по-сериозна като възможности и амбиции компания, което личи и от основните имена в каста на филма.

Главната роля - тази на непокорната хакерка Лисбет Саландър е поверена на Рууни Мара (Rooney Mara), в персонажа на разследващия журналист Микаел Бломквист влиза новият Джеймс Бонд (James Bond)- Даниъл Крейг (Daniel Craig), партнират им Робин Райт (Robin Wright), Кристофър Плъмър, Джоели Ричардсън, Горан Вишнич от "Спешно отделение" и много др.

И преди да ви представим дебютния teaser трейлър на лентата (плюс нецензуриран), можем да си припомним, че в оригинала имаше и българско участие в лицето на Георги Стайков (Тилт) в ролята на злодея Александър Залаченко.


Сподели.