Velvet Revolver минават покрай България

Pinterest LinkedIn +

В интервю за списание Esquire, фронтменът на Velvet Revolver - Скот Уейланд (Scott Weiland) е заявил, че употребата на наркотици за него вече е минало. Музикантът споделил още, че дори се чувста щастлив, без да си помисля да се друса и дължи постижението на семейството си.


Уейланд е бил арестуван на няколко пъти през 90-те, по времето когато е вокалист на групата Stone Temple Pilots. След поредни два ареста през 2003 и подадена жалба за развод от страна на съпругата му е достигнал до решителната стъпка.

Борбата на Уейланд с наркотичната му зависимост, както и престоят му в клиники, е тема на множество медийни публикации през последните две години. Преди известно време се стигна до там, че забраниха на Velvet Revolver, да напускат Щатската граница, докато няма явни доказателства за това, че всички членове на групата са "чисти" от наркотици.

Сега този период е минало, а Velvet Revolver дори със сигурност ще минат съвсем близо и до българската граница на 26.06.2005 г., когато заедно със Black Sabbath, Black Label Society и
Wastefall ще свирят на гръцкия фестивал ROCKWAVE FESTIVAL 2005.


Сподели.