Вдовицата на Андрей Баташов разплака журито на X Factor с песен в негова памет (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Голямата любов на Андрей Баташов - Боряна разплака журито на X Factor с емоционалното изпълнение на баладата на Фейт Хил - There You' ll Be. Банкерката, която се яви на прослушване в дебютния епизод на новото музикално реалити шоу на Нова ТВ, изпълни с невероятно чувство песента, в която се обясни в любов на покойния ни актьор.

"Винаги те виждах, като моята светлина, моята сила, искам да ти благодаря сега за всички начини, по които ти бе до мен, ти бе до мен", е част от текстът на песента, с която Боряна предизвика сълзи в очите на присъстващите.

Междувременно пък, след едва един-единствен епизод на X Factor, шоуто на Нова ТВ се сдоби и с нов любимец на публиката - филипинецът Рафаел, който изуми публиката с изпълнението си на легендарната българска песен "Облаче, ле бяло".

Веднага след него, дори и самият член на журито - Мария Илиева призна, че това е най-хубавото изпълнение на родна песен, което е чувала в последните години.

Зрителите пък се захванаха да създадат собствена фен страница на Рафаел в социалната мрежа, въпреки скромността на участника, който е дошъл чак от Америка в Брегово, за да стане учител по английски на местните деца.


Сподели.