В NBA 2K15 създаваш свой двойник на терена чрез сканиране на лицето

Pinterest LinkedIn +

NBA 2K15 ще поддържа атрактивна нова функция, позволяваща на играчите да създават персонажи по свой собствен образ и подобие.

3 седмици преди премиерата на заглавието за PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360 и PC 2K Sports разпространи видео, от което става ясно по какъв начин ще се извършва процесът на сканиране на чертите на лицето на играчите посредством PlayStation Camera, без да се споменава изрично дали тази опция ще бъде достъпна единствено за PS4 играчите, или от нея ще могат да се възползват и Xbox One потребители, които разполагат със сензорното устройство Kinect (всички, закупили bundle-а на Microsoft, който доскоро нямаше no-Kinect алтернатива).

За да "картографирате" лицето си и да го дадете на заем на своя човек в лицензираната от Американската баскетболна лига игра, чието лице тази година е самият Mr. Unreliable - Кевин Дюран, трябва да застанете на разстояние от 15 до 30 сантиметра спрямо камерата и бавно да завъртите глава първо в едната, а след това в другата посока. Когато тази първа фаза бъде завършена, ще можете да "изваете" чертите си ръчно, докато придобиете желания външен вид. Така създадените персонажи ще могат да се развихрят в MyCareer mode.


Сподели.