В CBS обмислят "убийството" на Чарли Шийн, Джон Крайър: Той беше истински кошмар!

Pinterest LinkedIn +

Новият, девети сезон на "Двама мъже и половина" (Two and a Half Men) стартира на 19 септември, а сценаристите на популярния ситком все още не са обявили как точно ще се разделим с персонажа на Чарли Шийн (Charlie Sheen).

Както е известно, актьорът бе уволнен от сериала след скандал със създателя на шоуто - Чък Лори, като в предстоящите епизоди ще бъде заменен от Аштън Кътчър (Ashton Kutcher).

Спекулациите около екранната смърт на Чарли все още продължават, макар най-тиражираната версия да е, че той ще загине при автомобилна катастрофа, след като се качва пиян на любимото си Порше и го изпуска от управление.

Съществуват обаче, още няколко атрактивни варианта, като можем да наблегнем на този, според който Чарли ще умре под колелата на метрото в Париж малко след сватбата си с Роуз. Сценарият явно е загадка и за самия Чарли Шийн, който сподели пред медиите, че с удоволствие ще изгледа пилотния епизод на новия сезон.

"Не бих пропуснал погребението си за нищо на света. И аз като всички останали съм любопитен как точно ще ме убият, но съм убеден, че при всички положения ще е адски забавно", коментира Шийн.

И докато той демонстрира непукизъм след скандала, доскорошният му колега в каста на "Двама мъже и половина" - Джон Крайър (Jon Cryer), изненадващо се изказа доста негативно за бившия си екранен партньор, когото определи като "психически неустойчив".

"Изключително щастлив съм, че вече няма да работя с него. Не искам никога повече да минавам през това, защото годините досега бяха истински кошмар за мен".

От CBS пък не пропуснаха да поласкаят Кътчър и да изразят оптимизъм за приема на новите епизоди на "Двама мъже и половина" от публиката.

"Убедени сме, че сериалът ще продължи да бъде толкова неподправен и успешен, колкото винаги е бил. Страхотно е, че се сдобихме с име като Аштън Кътчър, който е изключителен професионалист, много талантлив и надарен с потенциал актьор и човек, работещ с огромен ентусиазъм и себеотдаване", заяви президентът на CBS, Нина Таслър.


Сподели.