Уличното изкуство никога не е било по-впечатляващо – вижте този майстор на графитите

Pinterest LinkedIn +

Макар и най-големите шедьоври да се съхраняват в музеи като Лувъра, това не значи, че дори и на улицата не може да се натъкнем на зашеметяващи творби. Ако рисуването със спрей беше в своя връх с ерата на графитите, то малко по малко стените загубват пъстротата си, защото сега творците насочват вниманието си към малките картини и не се страхуват да експериментират. Във видеото виждаме как чрез привидно просто наслагване на цветове боя един върху друг се създава уникална картина, която ни изпраща някъде между реалността и развинтеното въображение на художника. Цветовете преливат и дори в началото да гледаме скептично на рисунката, то накрая тя се превръща в нещо, което всеки би искал да окачи у дома си в хола.

Макар и най-големите шедьоври да се съхраняват в музеи като Лувъра, това не значи, че дори и на улицата не може да се натъкнем на зашеметяващи творби. 

Ако рисуването със спрей беше в своя връх с ерата на графитите, то малко по малко стените загубват пъстротата си, защото сега творците насочват вниманието си към малките картини и не се страхуват да експериментират. 

Във видеото виждаме как чрез привидно просто наслагване на цветове боя един върху друг се създава уникална картина, която ни изпраща някъде между реалността и развинтеното въображение на художника. 

Цветовете преливат и дори в началото да гледаме скептично на рисунката, то накрая тя се превръща в нещо, което всеки би искал да окачи у дома си в хола.


Сподели.