Ужасът "Истина или предизвикателство" тръгва по кината на 20 април

Pinterest LinkedIn +

На 20 април създателите на "Честита смърт" и "На парчета" ви канят да направите смразяващ избор в "Истина или предизвикателство".

В най-новия свръхестествен трилър на "Blumhouse Productions" група младежи отиват на почивка в Мексико, където приемат да участват в добре познатата ни от детството привидно безобидна игра на "Истина или предизвикателство". Скоро става ясно, че те са подмамени да играят с определена користна цел и някой – или нещо – започва да ги избива.

Правилата са убийствено ясни: кажете истината или ще умрете; изпълнете предизвикателството или ще умрете; откажете да играете… и ще умрете. Последиците от всяка истина и от всяко предизвикателство са ужасяващи, а скоро става ясно, че "играта" никога не свършва, действа по своя собствена логика и привидно няма как да бъде победена.

В главните роли са Луси Хейл (Малки сладки лъжкини), Тайлър Поузи (Teen Wolf), Вайълет Бийн (Светкавицата), Ландън Либойрон (Hemlock Grove), Нолан Джерард Фънк (Awkward), Хейдън Зито (Lodge 49) и София Тайлър Али (Анатомията на Грей).

 


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.