Уесли Снайпс излезе от затвора

Pinterest LinkedIn +

Американският актьор Уесли Снайпс (Wesley Snipes) си върна свободата, след като излежа почти пълния срок на присъдата си за данъчни престъпления в затвор в Пенсилвания.

50-годишният Снайпс обаче все още не може да се нарече свободен гражданин, тъй като според решението на властите трябва да довърши остатъка от тригодишната си присъда, изтичаща в средата на лятото, под домашен арест.

Уесли Снайпс бе признат за виновен в укриване на данъци в особено голям размер и осъден на затвор през 2008 г., но започна да излежава присъдата си цели две години по-късно.

Известен преди всичко с участието си в трилогията Blade, той има повече от 50 филмови роли зад гърба си, последната от които в екшън трилъра Game of Death, издаден в годината на затварянето му. (Въпреки че излезе през 2012 г., хорър лентата Gallowwalkers всъщност е заснета още през 2006 г., когато Снайпс за първи път бе обвинен в данъчни престъпления.)

По непотвърдена информация продукцията, с която Уесли Снайпс ще се върне към актьорската си кариера, е The Expendables 3. Първите два филма от касовата поредица бяха заснети в България, което означава завръщане на родна територия не само за Силвестър Сталоун, но и за Снайпс, тъй като през 2004 г. той снима у нас екшъна Unstoppable.

Сподели.