Участник напуска Survivor 3 по свое желание

Pinterest LinkedIn +

Един от участниците в новия сезон на "Survivor: Островите на перлите" напусна реалитито по свое желание. Причината за решението на играча в надпреварата ще стане ясна по време на телевизионното излъчване на шоуто.

Психолозите на третия сезон на Survivor – Д-р Борислава Костова и д-р Тодор Стефанов, дадоха следния коментар:

"При тези, които се адаптират по-бавно, се получава дисбаланс между количеството стресогенни фактори и техния интензитет от една страна, и личностовите ресурси за справяне, от друга. Това е предпоставка за акумулиране на огромно вътрешно напрежение. При тези условия човек може да избере или да подобри начините си за справяне (т.нар. психологическо израстване), или да избяга от ситуацията, за да съхрани себе си. При конкретния участник ситуацията се усложнява от липсата на гъвкавост в разбирането на случващото се в играта."

В световен мащаб това не е прецедент. До момента сървайвъри са напускали доброволно в американските и руските издания на шоуто.

Въпреки тежките условия в Панама обаче, в Survivor: Островите на перлите" има участник, който продължава оцеляването си, дори след загубата на два зъба в рамките само на две седмици.
Сподели.