TV Наблюдател: Нови вълнения в женското царство

Pinterest LinkedIn +

Само преди 2 седмици в TV Наблюдател прогнозирахме, че сблъсъците на женския телевизионен фронт тепърва ще се ожесточават.

Предрекохме появата на нови красиви лица върху плазмата, както и трансфери от един канал в друг. Една от водещите, които похвалихме – емблематичната за ББТ Петя Велкова от "Така го правят жените", пък изненадващо напусна медията и бе заменена от цели две, не по-малко красиви водещи.

Разместванията и вълненията са неизбежни за най-комерсиалния и рекламно-ориентиран тв жанр. Кризата ще ожесточава конкуренцията не само между отделните канали, но и вътре в програмната схема на всеки от тях. Не е изключена и размяната на удари под пояса между колежки, защото позициите ще трябва да се бранят с всички средства.


Манекенката с диаболичен чар Цеци Красимирова става водеща в неделния ефир на Нова телевизия.

Но да видим кои са поредните попълнения в женския ефир. Най-тежката артилерия изважда  Нова телевизия. От 30 май всяка неделя в 10 чaса тя ще върти "Високи токчета" – магазинно предаване с цели 5 водещи. Най-опитна измежду тях е доскорошната звезда на "Огледала" Гери. Тя е школуван кадър в този жанр и вероятно ще се нагоди най-бързо към новото шоу.

С интерес се очаква дебютът на топманекенката Цеци Красимирова. Нейният диаболичен чар е перфектен за фотосесии, модни ревюта и клипове на Азис, но как ще пасва на неделните предиобеди, когато ще бъде изпитателно гледана от по-ранобудните къщовници?

Третата водеща във "Високи токчета" отново е бивша манекенка – бившата корица на Playboy Диана Великова. Тя ще опита да компенсира липсата на телевизионен опит и перфектна дикция с познанията за модния бизнес, които е натрупала през последните години.


Симона Пейчева нашумя доста покрай участието си в шоуто VIP Dance по Нова.

Предаването ще има и светска репортерка, а продуцент е бившият моден мениджър Мария Бонева. Сами разбирате – говорилнята в неделя сутрин ще бъде тотална. А някога Ъпсурт обобщаваха този етап от седмицата с незабравимото "бира и шкембе"...

Междувременно в освободения от Петя Велкова стол в следобедния пояс на ББТ сядат две познати от екрана лица. Лора Георгиева е бивша "Мис Царица Роза" от конкурса за красота в родния й Казанлък. Читателите на Труд я избраха и за "Момиче на Времето" за 2009 година.

Лора дебютира на екран в спортните новини на M SAT, а впоследствие започна да чете и основните информационни емисии. В "Така го правят жените" тя ще направи първи стъпки в нов жанр – разговори със събеседници в студиото, където доскоро се вихреше отраканата бивша корица на Playboy, Петя.


Лора Георгиева със Симона Пейчева заменя Петя Велкова в следобедния пояс на ББТ, но не са пълни дебютантки в телевизионния бизнес.

Художествената гимнастичка Симона Пейчева пък нашумя доста миналата есен покрай участието си в шоуто VIP Dance по Нова. Там несъмнено е натрупала сериозен телевизионен опит, а и сценичната треска е нещо непознато за шампионка от нейния ранг. Как обаче чаровната спортистка ще се справи от другата страна на фронта? Двете с Лора Георгиева ще станат може би най-чаровният тандем в женските предавания, а ББТ ще се утвърди като телевизията на най-красивите лица.

Очаква се и TV7 да отвърне на удара. След като освободи от програмата си господарките на следобедния пояс Таня и Калина, сдобилата се с лицензи за ефирно излъчване телевизия подготвя пакет нови предавания. Едно от тях ще бъде поверено на бившата "Голяма уста" Камелия.

Дебютът й като водеща не бе приет за толкова успешен, колкото например този на колегата й Азис. Фолк дивата имаше видими проблеми с четенето на текст от аутокю. Сега обаче от нея ще се очаква да води непринудени разговори с гости по широк спектър от теми.


“Голямата уста”  Камелия скоро ще започва свое предаване по TV7. Дали ще се задържи по-дълго на екран от шоуто на колегата й Азис?

Дали ще се чувства по-добре в новата роля? През юни Камелия отбелязва 13-ата годишнина от старта на певческата си кариера. Нищо чудно този сезон да се окаже съдбоносен за сценичните й изяви...

Спокойствие в женското телевизионно царство скоро не се очертава. Жанрът е голям и спасение от него няма никъде. Въпросът е какво  ще правят толкова много водещи и  предавания от 11 юни нататък, когато започва Световното по футбол?

Автор: Георги Неделчев

Сподели.