Turbo-X F9200 – респектираща мощ на страхотна цена

Pinterest LinkedIn +

Eдин от най-големите специализирани технологични магазини в България, Плесио, вече предлага на своите клиенти компютърна конфигурация включваща новото технологично чудо на Intel.

Intel Turbo-X F9200 ще предложи на своите потребители убийствена производителност и високо качество на страхотна цена.

Машината включва в себе си Core i7 920 на 2,66GHz разполагащ с респектиращите 8 MB кеш. С подобен процесор, всеки потребител ще може да извършва серия от задачи, с които да натовари своят компютър без те да му се отразяват на производителността. С други думи, в един и същи момент ще можете да гледате филми във висока резолюция, да рендвате дадена сцена на 3D Max и на заден план да вървят още няколко процеса.

Към страхотния процесор, прибавете и дъно на Asus базирано на Intel x58, което предлага възможности за Crossfire и SLI (включване на две видео карти, които да работят в паралел).

Предоставената от Плесио конфигурация е оборудвана с 3GB DDR3 Triple Channel памет и една от най-бързите видео карти на пазара – 9800 GT с 512MB видео рам. С картата на Nvidia няма да имате никакви проблеми с всички нови приложения – били те видео игри, или специализирани 3D програми.

С наличното количество рам памет, страхотно видео и убийственият процесор, дори заглавия от калибъра на Crysis: Warhead ще могат да бъдат играни на висока резолюция с включени всички видове ефекти.

Към Turbo-X F9200 върви и превъзходен 19 инчов монитор, който предлага изчистен дизайн и разполага с много бърз панел – 2ms и цифров DVI порт.

Не на последно място, към целия, повече от привлекателен пакет добавете и твърд диск с капацитет респектиращите 640GB – място предостатъчно, както за всеки стандартен потребител, така и за крайни hard-core маниаци.

Компютърът идва с инсталирана Windows Vista и всички драйвери за хардуерните компоненти под капака на машината. Единственото, което се иска от вас при покупка на представения продукт е да го включите в електрическата мрежа.

От там нататък, понятието ентъртеймнът ще придобие ново измерение за вас - с най-новите компютърни игри, филми на висока резолюция, възможност за пространствен мултитаскинг и не на последно място, елегантния дизайн на системата.

Ексклузивно от Plesio на цена от 1999.00 лв. и три години гаранция.

Сподели.