Тройка с Бритни Спиърс в новия й сингъл (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Опс, тя го направи отново... Поп звездата Бритни Спиърс, загърбила отдавна имиджа на невинно момиче с плитки, с който изгря в света на шоубизнеса, се завръща с нов скандален сингъл.

Този път певицата реши да възпее сексуалните си предпочитания и по-конкретно - интимните игри с... двама мъже едновременно.

Парчето носи красноречивото име "3" и е първи сингъл от предстоящия нов албум на Бритни - The Singles Collection. Компилацията, която ще събере на едно място най-големите хитове на Спиърс, трябва да се появи на музикалния пазар в САЩ на 24 ноември.

Едва часове след като "3" дебютира в американския радиоефир, няколко родителски организации вече се обединиха срещу песента с основанието, че подобни предизвикателни слова не бива да илизат от устата на една майка на две деца.

Недоволството на гневни американски майки, които милеят за добрия морал на своите наследници, не за първи път застига свободолюбивата Бритни Спиърс. Подобна бе ситуацията и при дебюта на парчето "If U Seek Amy" от последния албум на звездата - Circus.

Притеснението на родителите тогава бе, че по време на припева бързото изстрелване на If U Seek Amy звучи по-скоро като... Fuck me.

Трябва ли в 21-ви век да съществува ясна граница между морални ценности и шоубизнес или времената са други и нас ни така ни харесва, всеки може да реши сам за себе си...

Сподели.