Три игри, базирани на новия Lego свят - Legends of Chima, с премиера през 2013 г.

Pinterest LinkedIn +

Появата на пазара на новата линия Lego - Legends of Chima, инспирирана от света на Battle Beasts, ще бъде съпроводена с рилийза на три видеоигри, базирани на неговите персонажи и концепция.

Първата от тях, Legends of Chima: Speedorz, е в рейсинг жанра и вече дебютира в своя официален сайт, а утре, 3 януари, ще се появи и в App Store. Тя се разработва от TT Games и 4T2 и ще предложи на феновете на рейсърите и Lego точно онова, което очакват – познати персонажи и множество възможности за разнообразяване на геймплея чрез различни превозни средства и външно преобразяване на героите.

Lego Legends of Chima: Laval's Journey, също на TT Games, ще се появи това лято за портативните конзоли на Nintendo и Sony - 3DS и PlayStation Vita. Анонсът на Warner Bros на това заглавие е лаконичен и не съдържа почти никакви подробности, но се предполага, че става дума за традиционен Lego платформър, подобен на повечето TT Games продукции.

Laval's Journey ще излезе и за DS наесен, когато ще стартира и Legends of Chima Online – free-to-play MMO, разработвано от WB Games, чиито обитатели ще могат да изграждат свои собствени кралства, приспособления и оръжия, да изпълняват най-различни куестове и да използват придобитите чрез първите две игри точки в Chima Vault за усвояването на ексклузивно съдържание.

Сподели.