"Травматология на любовта" - Владимир Леви

Pinterest LinkedIn +

Автор: Владимир Леви


Издател: Colibri
Раздел: Психология

За автора:

Владимир Леви (1938), световноизвестен психотерапевт и писател, печели доверието на поколения читатели със своята "конкретна психология", както я нарича той самият: практични и ясни съвети за всеки как да вникне в проблемите си, какво може да промени в живота си и кое как да предотврати.

Благодарение на дългогодишната си активна психотерапевтична практика авторът се опира на действителни случаи от живота и с достъпни и разумни препоръки представя света на човешките отношения и самопознанието.

Произведенията му се ползват с огромен успех в Русия и са преведени на 25 езика. Сред най-известните са: "На лов за мисълта. Записки на психиатъра", "Изкуството да бъдеш себе си", "Изкуството да бъдеш различен", "Аз и ние", "Нестандартното дете", "Как се възпитават родители, или Новото нестандартно дете".

Сюжет:

"Травматология на любовта" е не просто книга, а ръководство за действие в любовното изкуство, предназначено за онези, които търсят обич, за страдащите от любов или от нейното отсъствие, за хората, които не приемат любовта като даденост, а като отговорност.

В това забавно и поучително четиво, изпъстрено с писма на читатели и коментари към тях, влюбените от всички възрасти ще намерят отговор на най-съкровените си въпроси, а изтерзаните от несподелена любов - мехлем за раните си.

Сподели.