Това са безценните изражения на холивудските звезди за пред камерите на Оскар 2015

Pinterest LinkedIn +

Колегите ни от The Verge са на мнение, че след прекараните хиляди часове пред камерата, било то на снимачната площадка, на червения килим, в студиото на Ани Лейбовиц и Тери Ричардсън или в зали като Долби Тиътър, големите звезди на Холивуд недолюбват моментите, в които операторът се навира в лицето им, за да улови (изобличи) реакциите им в ситуациите, в които знаят, че са обект на внимание и им предстои съдбоносен момент. Като например спечелването на "Оскар" или пък гигантското разочарование от неосребрената номинация.

Това видео от церемонията по връчването на статуетките на Американската филмова академия за 87-ми път, състояла се на 22 февруари 2015 година в гореспоменатия "храм" на холивудското кино, би трябвало да ви убеди в това схващане.

Oscars 2015 - победителите в най-важната нощ за Холивуд

Прецените сами количеството ентусиазъм, вълнение, смут, непукизъм, нервност и изобщо съставките на микса от емоции, изпълващи Еди Редмейн, Патриша Аркет, Брадли Купър, Бенедикт Къмбърбач, Майкъл Кийтън, Мерил Стрийп, Кийра Найтли и всички останали присъстващи в Долби Тиътър в най-важната вечер за Холивуд.

Оскар 2015 в Instagram - зад кулисите и на червения килим на 87th Academy Awards


Сподели.