Топ 5 на най-яките мъжки чанти за лаптоп

Pinterest LinkedIn +

Един от най-важните аксесоари за лаптоп със сигурност е чантата, в която го носите. Благодарение на огромното разнообразие от преносими компютри можем да заявим, че изборът на чанти е още по-голям.

Те се предлагат в зависимост от материала, от който са направени, инчовете на съответния екран на лаптопа, в зависимост от това дали са с дръжка за през рамото или са във вид на раница.

Най-важното при чантите е да са добре подплатени, да не се късат лесно (по възможност да са от кожа), да имате достатъчно място за всички джунджурии, които носите и да изглежда добре.

Изборът е наистина голям, а самите чанти могат да се разделят на дамски и мъжки, което прави аксесоара още по-представителен и готин. В тази статия ще ви представя Топ 5 на най-яките мъжки чанти за лаптоп:

Mini-Shuttle 10” е чанта, от която няма нужда да вадите лаптопа си. Има специални отвори, от които можете да вадите зарядното, има специални отделения за всички кабели и адаптор. Едно от най-яките неща в тази чанта е, че дъното, което поставяте върху краката си, е специално създадено да отвежда топлината.Благодарение на това, че не вадите лаптопа си от чантата, той ще е защитен от удари или вода (материята е водонепропусклива). С чантата получавате в допълнение дръжка за през рамото,а размерите й са 12" x 9" x 3.75". Чантата е специално създадена заради бума на малки 10-инчови лаптопи, но се предлага и във вариант за 9-инчови. Цената й е около 50 лв.

Greensmart е най-якото решение за всички любители на еко-темата. Тя е под половин килограм, от 100% рециклирани материали. Чантата разполага с ластични ъгли, които държат лаптопа вътре докато го използвате. Отзад е снабдена с вратичка, която се отваря, за да можете да ползвате USB портовете.Чантата е толкова тънка, че можете да я сложите в друга без всякакви проблеми. Предлага се в размери за 13.3", 12", 14.1", 15.4" и 17-инчови лаптопи в син или черен цвят. Тази чанта също може да се намери за около 50 лв.

Privileg 303U е едно от най-икономичните предложения на нашия пазар. Цената й варира от около 24-26 лв. в зависимост от магазина, от който си я купувате.

Чантата е буквално семпла – с два броя отделения и за 15.4-инчови лаптопи.  Материалът, от който е направена, е полиестер и се предлага само в черно.

Sony VGPCKC4 пък е едно от най-луксозните решения за вашия лаптоп. Чантата има стил и класа – със съвършено изчистени линии и много стилен дизайн. Предлага се за лаптопи от 14 инча, в няколко цвята.Чантата е доста скъпа – около 150 лв., но това не е само заради дизайна. Материалът, от който е направена, е чиста кожа, което ви гарантира, че ще я използвате много дълго време.

Port Avoriaz II 16'' е едно от най-полезните решения за любителите на раници. Представете си да носите 16-инчов лаптоп на едното си рамо! Това би било ужасно. Точно заради това ние ви препоръчваме чантите с две дръжки, които разпределят тежестта между двете ви рамене.Материалът, от който е направена, е найлон, предлага се в черен цвят, но пък цената наистина си заслужава – за около 40 лв. си купувате по-малко уморени рамене и ръце, ако обичате да излизате често с лаптопа си.

А вие купихте ли чантичка за най-добрия си приятел?...

Автор: Марина Иванова

Сподели.