Tommy Lee разочарован от имиджа си на "лошо момче"

Pinterest LinkedIn +

Барабанистът на реформиралите се рокери Motley Crew - Томи Лий (Tommy Lee), всячески се стреми да пребори представата за себе си като скандална и агресивна личност. Той признава, че както участието му в собственото му ТВ шоу, така и издаването на автобиографията му са продукт именно на това желание.

С тези средства 43-годишният бивш съпруг на секссимвола Памела Андерсън (Pamela Anderson) търси начин да докаже на феновете си, че дивото му излъчване е само малка част от богатата му натура.
 
"Написах автобиографията си и участвам в шоуто, защото искам хората да опознаят Томи. Не Томи Лий, просто Томи - баща и човек, изпитващ любов към всичко. Много е обезсърчаващо, когато хората имат конретна представа за теб. Аз всъщност съм много готин, зрял човек. Не съм толкова луд, за колкото ме мислят всички."
 
Автобиографията на Томи Лий - "Tommyland", се появи на бял свят през 2004 г. На 21 ноември т.г. той издаде и солов албум с аналогично послание - "Tommyland: the Ride", хиляди копия от който бяха откраднати още същия ден от немски склад. Друг инцидент от близкото минало на звездата се случи по време на концерт на активно концертиращите Motley Crew, когато поредното му шоу изпълнение - полет на няколко метра над сцената, завърши с контузия.
 
Въпреки многото си самостоятелни проекти, Лий и занапред ще има много излизания пред публика с Ники Сикс (Nikki Sixx) и компания, тъй като групата взе решение да продължи турнето си и през 2006 г.
Сподели.