Тома пуска първи сингъл и видеоклип като независим артист през декември

Pinterest LinkedIn +

Победителят от второто издание на Music Idol Тома е готов с първия си сингъл и видеоклип като независим изпълнител – I'm lost. Тома е автор на музиката и текста, а също така продуцент на парчето, чийто видеоклип вече е готов и ще направи своята премиера в началото на декември.

"За първи път ми се налага да се справям с толкова функции - като наем на студиа, организиране на снимки, монтажи и какво ли още не",  споделя изпълнителят. "Досега за това се грижеха Вирджиния рекърдс, с които въпреки ползотворното ни дългогодишно сътрудничество решихме да се разделим. Както се казва, "отварям нова страница" в кариерата си, определено е интересно да отговаряш за процеса на създаването на песен и видео, правя го с желание и удоволствие.

Особено горд съм от признанието на приятелката ми Албена, че се справям отлично с актьорската игра в клипа. Тя е много критична и това си е комплимент. Мисля, че и песента, и клипът се получиха много добре, видеото надмина очакванията ми, за което благодаря на моя приятел Иван Икономов и община Пазарджик. Няма да разказвам повече за проекта, очаквайте го съвсем скоро в ефира и интернет."

Сподели.