Тома от Music Idol представи първи албум в подземен паркинг на пъпа на София

Pinterest LinkedIn +

Метъли, рокаджии с мотори и запалени фенки на айдъла Тома се събраха в подземния паркинг срещу х-л "Шератон" за промоцията на първия албум на младия рокер.

 В подкрепа на своя колега събитието уважиха куп участници в ТВ конкурса, сред които Невена Цонева, Нора, Ясен Зердев, приятелката на Тома - Елена.

За да ударят пък едно колегиално рамо, сред гостите присъстваха още Дичо, Ивайло Крайчовски от ФСБ, Васил Гюров от Ревю, Митко Кърнев и Дидо от D_2 и др.


Ясен и Нора от Music Idol 2 бяха сред гостите на промоцията.
Снимка: Avtora.com


Самият Тома постави начало на шоуто си, появявайки се на мотор, обкръжен от млади рокерки-мотористки. Заедно с изпълнителя, на сцената се качи група, включваща музикатите Георги Янев, Митко Семов, Милен Кокушаров, Емо Бонев и Пепи Главанов.


Тома изпълни част от песните в дебютния си албум "Герой".
Снимка: Avtora.com


Гост-участник в промоцията бе Димитър Ковачев - Фънки, който се поразкърши вокално за изпълнението на песента "Пластмаса". Прозвучаха още "Герой", "Нямам време", "Няма място в теб", както и метъл кавър на диско хита на Hot Chocolate – "Everyone's a Winner".


На промоцията победителят в Music Idol 2 бе подкрепен от метъл и рок фенове. Снимка: Avtora.com

Непосредствено пред сцената се бяха събрали множество разгорещени рок фенки, които по време на цялата промоция скандираха името на Тома. Сред публиката се отличи и фен-клуб от Пазарджик, подкрепен със самодейно изработени плакати.

Дебютният албум "Герой" на Тома включва 11 композиции и се разпространява от Вирджиния Рекърдс.

Сподели.