Том Круз влиза и излиза компрометиран от политиката срещу $5 млн.

Pinterest LinkedIn +

Том Круз (Tom Cruise) ще изпълни главната роля в новия и все още неозаглавен филмов проект на Warner Bros., чийто сценарий е написан от Дан Фогелман (Dan Fogelman) - автор на скриптовете на анимационните блокбъстъри Cars, Tangled, Cars 2, романтичната комедия Crazy, Stupid, Love със Стийв Карел и Раян Гослинг, чиято премиера предстои това лято, и комедията My Mother's Curse с Барбра Стрейзанд и Сет Роген, чиито снимки започват след няколко седмици.

В центъра на сюжета на предстоящата лента е известен политик (Том Круз), който проваля кариерата си, забърквайки се в публично огласена връзка. Компрометиран и депремиран, той се завръща в родния си град с надеждата да възстанови взаимоотношенията си с най-близките си хора и започне живота си отначало.

По непотвърдена информация, в наддаването за правата върху филма, освен Warner Bros., са се включили още четири студия, а хонорарът на Том Круз възлиза на $5 000 000, близо половината от които ще му бъдат изплатени авансово.

Преди да влезе в образа на обезчестен политик обаче, Том Круз ще се превъплъти в рок звезда от 80-те години, изпълнявайки една от главните роли в новата музикална лента на Адам Шанкман (Adam Shankman) - Rock of Ages. Премиерата на филма, в който Том Круз ще демонстрира наученото от вокалния педагог на Аксел Роуз (Guns N' Roses), партнирайки на Катрин Зита-Джоунс, Ръсел Бранд, Алек Болдуин и Пол Джамати, е обявена за 1 юни 2012 година.

Сподели.