Том Круз е най-бягащият човек в киното. Убедете се сами с това видео!

Pinterest LinkedIn +

Независимо дали сте се чудили, или не (по вероятно е да не сте!), съществува видео, в което виждаме Том Круз да бяга – не да върви, не да подтичва, а да бяга така, сякаш дяволът го гони. Зад всичко това стоят хората от канала Burger Fiction. Те са успели да компилират кадри от различни филми с Круз, благодарение на които той стана един от най-касовите актьори в Холивуд – от лентата Endless Love, появила се на екран през далечната 1981 г., до Mission: Impossible – Rogue Nation от 2015 г. Burger Fiction ще трябва да редактира клипа си. Съвсем скоро ще може да наблюдаваме Том за втори път в ролята на Джак Ричър в Jack Reacher: Never Go Back, където ще продължи с рисковите каскади и изморителното бягане.

Независимо дали сте се чудили, или не (по вероятно е да не сте!), съществува видео, в което виждаме Том Круз да бяга – не да върви, не да подтичва, а да бяга така, сякаш дяволът го гони.

Зад всичко това стоят хората от канала Burger Fiction. Те са успели да компилират кадри от различни филми с Круз, благодарение на които той стана един от най-касовите актьори в Холивуд – от лентата Endless Love, появила се на екран през далечната 1981 г., до Mission: Impossible – Rogue Nation от 2015 г. 

Burger Fiction ще трябва да редактира клипа си. Съвсем скоро ще може да наблюдаваме Том за втори път в ролята на Джак Ричър в Jack Reacher: Never Go Back, където ще продължи с рисковите каскади и изморителното бягане.


Сподели.