Том Хидълстън би шута на Тейлър Суифт?

Pinterest LinkedIn +

Освен с безспорния си музикален талант, доказателство за който са впечатляващите 225 музикални награди, 27-годишната Тейлър Суифт е известна и с многобройните си връзки с колеги от музикалните и актьорските среди. Последната такава беше с британския актьор Том Хидълстън и както може да предположите, любовта им приключи така внезапно, както и започна.

Досега и двете звезди не бяха особено словоохотливи по темата, но явно мъжката половина от бившия Хидълсуифт все пак реши да сподели някакви подробности, които да задоволят всеобщото любопитството. 

Публикация, споделена от Tom Hiddleston (@twhiddleston) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

"Тя е невероятна! Забавлявахме се изключително много!", казва британският секссимвол, известен основно с ролята на Локи, лукавия брат на Тор от поредиците на Marvel. Като причина за раздялата си с певицата актьорът посочва прекалената публичност и липсата на лично пространство.

И кой може да го вини, при положение че феновете и на двамата буквално полудяха в момента, в който на бял свят се появиха първите папарашки снимки на двойката. Те бяха истински шок, защото Тейлър Суифт тъкмо се бе разделила с хитмейкъра Калвин Харис след близо едногодишна връзка. Накратко – Тейлър и Том се превръщаха в център на внимание при всяка тяхна публична поява, което според Хидълстън е един от основните фактори за края на романса им.

Публикация, споделена от Taylor Swift (@taylorswift) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Милите думи на актьора донякъде са странни и неочаквани, тъй като по традиция бившите на Суифт доста често влизат в открита медийна война с нея. Такъв бе и случаят с Харис, който не прие леко светкавичната си замяна и отправи няколко доста пиперливи изказвания по адрес на певицата чрез профилите си в социалните  мрежи, но към момента всичко изглежда простено и забравено.

Но дали Тейлър Суифт ще се трогне от добронамереността на Том Хидълстън, или типично в неин стил ще посвети хаплива песен на бившата си любов?

Сподели.