Том Ханкс влиза във всичките си досегашни роли в 7-минутен скеч за The Late Late Show

Pinterest LinkedIn +

Британският комикс Джеймс Кордън официално стана част от елита на американските шоу програми, увековечавайки дебюта си като водещ на The Late Late Show със скеч, чиято голяма звезда е не друг, а всеобщият любимец на Америка и целия свят - Том Ханкс.

В седемминутната сцена двамата си партнират, превъплъщавайки се в персонажи от всички филми, съставляващи филмографията на Ханкс от дебюта му до днес. Трябва да му се признае на Кордън, който бе застигнат от славата покрай участието си в телевизионния ситком Gavin & Stacey, че знае как да печели вниманието на публиката. Въпросът е дали след толкова силен старт ще съумее да поддържа летвата и темпото на такива нива.

Ако не с ролята му във въпросния сериал, вероятно свързвате Кордън с най-паметния момент на церемонията по връчването на Британските музикални награди през 2012 година. Той бе водещ на шоуто, в чиято кулминационна точка господстващата на световната музикална сцена по онова време Адел размаха среден пръст под въздействието на афекта си от прекъсването на речта й не от другиго, а от 36-годишния Кордън.


Сподели.