Той отслабна и стана топ модел (снимки)

Pinterest LinkedIn +

До преди десет години на Гуилъм Пъг не му е минавало през ума, че един ден ще бъде модел. Той е бил с наднормено тегло, не във форма и е бил изключително затворен. 

"Редица травми, съчетани с управлението на компания за финансови услуги във времето на финансовата криза през 2006-2007 г., доведоха до дълги часове работа у дома. Нямах никаква енергия, не бях физически активен по никакъв начин и почти нямах социален живот", казва 33-годишният Пъг. 


Поради начина си на живот той натрупва доста килограми, но един ден решава, че трябва да направи драстична промяна. 

"Случайно забелязах името си в една от нашите статистики за застраховки живот. Разбрах, че статистически съм изложен на по-висок риск от смърт в сравнение със средностатистическия човек. Почувствах се на кръстопът – или щях да продължа да се влошавам, или трябваше да предприема мерки", добавя лондончанинът.

А след като прави своя избор и той дава резултати, пред Пъг се открива и светът на модата. Днес той е успешен модел, който работи за много известни марки.

Сподели.

Относно автора

Страстен любител на литературата, особено на класически произведения. Запален фен на музиката и киното. Филолог, с няколкогодишен опит в писането на материали за онлайн и печатни издания.