"To be Loved" на Майкъл Бубле стана най-бързо продаваният запис на Острова за 2013 г.

Pinterest LinkedIn +

През първата седмица от излизането му на британския музикален пазар записът "To be Loved" на Майкъл Бубле е бил изкупен в 121 000 копия, с което стана най-бързо продаваният албум за 2013 година в Обединеното кралство, а също и в кариерата на канадския изпълнител, който е новият лидер в "UK Top 40".

Освен във Великобритания "To be Loved" дебютира на челната позиция в класациите за албуми на Австралия, Холандия, Ирландия.

Шестият студиен запис на многократно награждавания с награди "Грами" (Grammy) и Juno канадец е продуциран от Боб Рок (Bob Rock) и записан във Ванкувър и Лос Анджелис. Той се явява наследник на продадения в над 1,8 млн. копия само на Острова коледен проект "Christmas" и включва микс от любими песни, както и четири оригинални парчета, в написването на които участва и самият Бубле.

По данни на "Official Charts Company" продажбите на "To Be Loved" за периода 15-21 април 2013 г. надхвърлят сумата от тези на останалите четири записа, поставени в топ 5. Това са "Save Rock and Roll" на "Fall Out Boy", "Our Version of Events" на Емили Санде (Emeli Sande), "The Truth About Love" на Пинк (P!nk) и "The 20/20 Experience" на Джъстин Тимбърлейк.

В чарта за сингли също има изявен лидер в лицето на лондонския дръменбейс квартет "Rudimental", който регистрира втория си No.1 в UK Top 40. Парчето "Waiting All Night" с участието на Ела Айр (Ella Eyre) дебютира директно на върха на класацията със 107 000 продадени копия за една седмица – с 38 000 повече от актива на "#ThatPower" –поредната колаборация на Will.i.am с поп звезда, а именно с канадската сензация Джъстин Бийбър. Първият No.1 сингъл на "Rudimental" е летният хит "Feel The Love" от 2012 г.


"Get Lucky" на Daft Punk ft Pharrell Williams, "Need U (100 Percent)" на Duke Dumont ft Ame и "Just Give me а Reason" на Pink ft Nate Ruess допълват челната петица на британския чарт за сингли.

Сподели.