Тийн сериал на Nickelodeon, продуциран от режисьор на софт порно, под прицела на моралистите

Pinterest LinkedIn +

Ако не беше режисьор, сценарист и продуцент на софт порно лентата The Cuckold, Джонатан Си Бътлър надали щеше да бъде набеден, че прокарва фетишистки сексуални внушения сред подрастващите чрез хитовото тийн шоу Bella and The Bulldogs.

Бътлър е продуцент и сценарист на наскоро подновения за втори сезон сериал на Nickelodeon, чиито главни герои са трима тийнейджъри - момиче и момче от европеидната раса и техен чернокож съученик и съотборник.

Както предполага заглавието на шоуто, чаровната Бела е основен персонаж в сериала. След като е сбъднала мечтата си да стане мажоретка, тя започва да тренира американски футбол. Според критиците на шоуто, анализиращи под лупа всяка реплика и сюжетна интрига в него, бялото момче Нют е представено като загубеняк, който си пада по Бела, докато тъмнокожият Трой е не само по-добър атлет, а и много по-популярен в училището.

И точно тук започват паралелите с порно сюжета в The Cuckold, чието заглавие идва от жаргонното понятие за мъж, който не е способен да задоволява сексуално жена си, поради което е съгласен и дори привлечен от идеята тя да има любовници. Във филма главната героиня осъществява полов контакт с чернокож мъж (наричан в cuckold субкултурата Bull), докато белият й съпруг наблюдава отстрани.

Очевидно от Nickelodeon не са особено обезпокоени от кампанията срещу Bella and the Bulldogs, още повече че засега казусът не е медийна сензация. Междувременно обаче в Change.org започна подписка за сваляне на шоуто от ефир (#CancelBella), чиито поддръжници засега са около 5000. Разбира се, не липсват и чисто расистки коментари по повод тематиката и взаимоотношенията на героите от тийн поредицата.

Сподели.