Tiеsto, Pete Tong и Victor Calderone щурмуват Слънчев Бряг

Pinterest LinkedIn +

Едни от най-звездните имена на световната клубна сцена ще пристигнат у нас за традиционните летни партита на Слънчев бряг - Summertime Dance Explosion Solar. Парти серията ще се състои в периода 25-ти юли - 15 август в курорта Слънчев Бряг.

Откриващото събитие е на Cacao Beach на 25 юли, когато зад пулта ще застане Pete Tong, една от най-големите знаменитости в световната клубна музика. Pete Tong е известен с предаванията си по BBC Radio 1 - "Essential Mix" и "Essential Selection", продукцията на лейбъла си FFRR Records, както и с култовите партита в клуб Pacha в Ибиса, където е резидент дълги години.

В клуб Bedroom на 31 юли ще гостува пък Robbie Rivera, ремиксирал за имена като Faithless, Madonna, Kylie Minogue, Ricky Martin, Santana, Pink и др. Освен като диджей и продуцент, Robbie Rivera се изявява и като радиоводещ.


Tiesto Снимка: Avtora.com

На 2 август Cacao Beach ще приеме най-известния транс диджей и продуцент на електронна музика в света, а именно Tiеsto, избиран три пъти поред за най-добър диджей на планетата в престижната класация на списание DJ Mag.

Tiеsto е първият диджей, който свири на живо на церемония по откриването на Олимпийски игри, в Атина през 2004 г. и е номиниран за награда "Грами" за албума си "Elements of Life" през 2008 г.


Pete Tong Снимка: Avtora.com

На 8 август в Cacao Beach ще гостува нюйоркската хаус легенда Victor Calderone, превърнал се в звезда с хитове като "Give It Up", "Beat Me Harder" и "Resonate", и за когото казват, че е любимец на Madonna.

Закриващото парти на Summertime Dance Explosion Solar 2009, на 15 август, е запазно за диджеите Mark Knight (на малката снимка) и Martijn Ten Velden. Двамата пристигат като представители на един от водещите световни лейбъли за електронна музика Toolroom Records, създаден през 2004 г. от Mark Knight.

Сподели.