Ти си DJ? Покажи какво можеш! Участвай във Fusion DJ Rally!

Pinterest LinkedIn +

Балканбийт треската завладява все повече Западна Европа, като съчетава предимно сръбска и румънска музика с цигански елементи, а българските мотиви остават настрана. Затова организацията Fusion Embassy отправя поредното си предизвикателство към родните музиканти с конкурса Fusion DJ Rally.

Състезанието ще протече в два полуфинала - на 25 септември в Пловдив, по време на "Нощта на музеите и галериите", и на 26 септември в София - в "Арт киноклуб на открито Vivacom Art Scena" в района на НДК. Финалът ще се състои в столичния Sofia Live Club на 7 октомври, когато журито и публиката ще изберат победител.

Fusion DJ Rally е предизвикателство за диджеите от всички стилове - техно, реге, хип-хоп, дъбстеп и др., тъй като участниците в конкурса ще трябва да ремиксират предоставена от Fusion Embassy народна песен и да интегрират още три в своите сетове.

Голямата награда в конкурса включва участие на победителя в международен фестивал, статия в световноизвестното списание за диджеи DJ Mag UK, възможност за подписване на договор с лейбъла Fusion Embassy за национална и международна промоция и специален сет по Radio Nova. 

Крайният срок за кандидатстване наближава - сетовете на кандидатите ще бъдат приемани до 12:00 часа на 5 септември на www.fusionembassy.com. На пресконференция два дена по-късно пък ще бъдат обявени и 10-те полуфиналиста. 

Част от вече записалите се за участие диджеи можете да видите още на 29 август, когато Fusion DJ Rally гостува на "София диша" - от 16:30 до 21:30 ч. на ъгъла на улица "Цар Иван Шишман" и ул. "Юри Венелин".

Сподели.