Thor: The Dark World с първи официален постер

Pinterest LinkedIn +

Дни преди излизането на дебютния трейлър на Thor: The Dark World от Marvel разпространиха първи официален постер на филма.

Очаквано, той включва единствено Крис Хемсуърт (Chris Hemsworth) в ролята му на Тор, въоръжен с митичния чук Мьолнир и готов за битка.

Рекламната кампания за филма тепърва започва, тъй като до момента от Marvel се бяха фокусирали приоритетно върху промотирането на Iron Man 3 (Железният човек 3), който се очаква в кино салоните от 26 април 2013 г.

Режисьор на Thor: The Dark World е Алън Тейлър (Alan Taylor), работил върху хитовия сериал Game of Thrones (Игра на тронове).

Историята в продължението на Thor (Тор) се развива след събитията в The Avengers (Отмъстителите) и разказва за битката на бога на гръмотевиците с тъмния елф Malekith, в чиято роля ще се превъплъти Кристофър Екълстън (Christopher Eccleston).

Освен Хемсуърт за втората част ще се завърнат още Натали Портман (Natalie Portman), Том Хидълстън (Tom Hiddleston), Стелан Скарсгард (Stellan Skarsgard), Антъни Хопкинс (Anthony Hopkins), Идрис Елба (Idris Elba) и др.


Сподели.