The Face of an Angel (Official Trailer)

Pinterest LinkedIn +

Великобритания/Италия/Испания, 2015 Режисьор: Майкъл Уинтърботъм Сценарист: Пол Вира С участието на: Кара Делевин, Даниел Брюл, Кейт Бекинсейл и др. Жанр: Трилър Базиран на истинската история на Аманда Нокс, филмът проследява журналистическия натиск върху обвинено в убийство момиче и мотивите за престъплението, което се предполага, че е извършила. Премиерата на The Face of an Angel е на филмовия фестивал в Торонто през септември 2014 г., а за широката публика филмът е достъпен от 27 март във Великобритания и на 19 юни в САЩ.

Великобритания/Италия/Испания, 2015 Режисьор: Майкъл Уинтърботъм Сценарист: Пол Вира С участието на: Кара Делевин, Даниел Брюл, Кейт Бекинсейл и др. Жанр: Трилър

Базиран на истинската история на Аманда Нокс, филмът проследява журналистическия натиск върху обвинено в убийство момиче и мотивите за престъплението, което се предполага, че е извършила.

Премиерата на The Face of an Angel е на филмовия фестивал в Торонто през септември 2014 г., а за широката публика филмът е достъпен от 27 март във Великобритания и на 19 юни в САЩ.


Сподели.