The Expendables 3 добавя Келси Грамър към актьорския състав

Pinterest LinkedIn +

Силвестър Сталоун (Sylvester Stallone) е решил всички големи актьори в Холивуд да минат през екшън поредицата му The Expendables (Непобедимите) и за момента всичко върви по план.

Последната звезда, която се присъединява към каста на филма, e самият Келси Грамър (Kelsey Grammer), най-популярен с ролята си на д-р Фрейзър Крейн в комедийните сериали Cheers (Бар Наздраве) и Frasier (Фрейзър).

Грамър се включва в третата част на поредицата в ролята на Бонапарт - пенсионирал се наемник, който притежава ценна информация за екипа на Барни Рос.

Според Deadline персонажът всъщност е написан за Никълъс Кейдж (Nicolas Cage), който обаче, както стана ясно преди няколко седмици, е отказал участие във филма.

Освен Грамър сред новодошлите за предстоящия екшън са още Уесли Снайпс (Wesley Snypes), Харисън Форд (Harrison Ford) и Мел Гибсън (Mel Gibson), който ще изиграе главната отрицателна роля във филма.

Снимките на The Expendables 3 започнаха преди около месец във Варна и продължават в София. Премиерата на филма е планирана за 15 август 2014 г.

Сподели.