The Avengers се изправят срещу Барон Стръкър в Age of Ultron

Pinterest LinkedIn +

Създателите на The Avengers: Age of Ultron изглежда са решили, че самият Ултрон не е достатъчно предизвикателство за Тони Старк и компания, тъй като във филма ще има и втори злодей.

Според Latino Review Marvel добавя към историята Барон Стръкър - водача на терористичната организация H.Y.D.R.A., част от която може да са Пиетро и Уанда Максимоф, които също ще дебютират във вселената на The Avengers.

Стръкър е бивш нацистки офицер, който става носител на извънземен вирус. Така той спира да старее и придобива свръхестествени сили, подобни на тези на Върколака.

Двама от актьорите, които се борят за ролята на терориста, са Мартин Ксокас (Martin Csokas) и Дъгрей Скот (Dougray Scott). Първият изигра ролята на Келеборн в The Lord of the Rings (Властелинът на пръстените), а Скот е актьорът, който трябваше да се превъплъти в образа на Върколака преди Хю Джакмън (Hugh Jackman) да го замести.

В The Avengers: Age of Ultron ще видим още Коби Смълдърс (Cobie Smulders), Аарън Тейлър-Джонсън (Aaron Taylor-Johnson), Джеймс Спейдър (James Spader), Елизабет Олсън (Elizabeth Olsen) и др.             

Сподели.