Terminator 5 започва нова трилогия през 2015 година

Pinterest LinkedIn +

След като наскоро стана ясно, че Арнолд Шварценегер (Arnold Schwarzenegger) отново ще се превъплъти в ролята на Терминатор, вече има и повече подробности около предстоящия филм.

Terminator 5, чието официално заглавие все още не е обявено, ще даде началото на нова трилогия, която обаче няма да бъде обвързана по никакъв начин с първите филми, станали класика в екшън жанра.

Въпреки че плановете са продукцията да започне историята отначало, се очаква култовият образ на Шварценегер да бъде връзката с оригиналните филми, първият от които дебютира през 1984 г.

До момента няма информация кой друг ще участва в актьорския състав, но един от най-разпространените слухове е, че бившият губернатор на Калифорния ще се изправи срещу неговия наследник в екшън продукциите - Дуейн Джонсън (Dwayne Johnson).

Макар че около Terminator 5 все още има много въпросителни, премиерната му дата вече не е сред тях и тя е 26 юни 2015 г.

Така че филмът ще излезе в една наситена с блокбъстъри година, когато се очакват още премиерите на The Avengers 2, Pirates of the Caribbean 5, The Hunger Games: Mockingjay Part 2, The Fantastic Four, Ant-Man, Jurassic Park 4 и, естествено, Star Wars: Episode VII.

Сподели.