Терминатор 4 крета в боксофиса, отново Шварценегер ще спасява филма

Pinterest LinkedIn +

Бившата холивудска звезда и настоящ губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер (Arnold Schwarzenegger) отново се яви в ролята на спасител - този път в поредното продължение на "Terminator".

След като четвъртата част на култовата поредица стартира много слабо по световните екрани и е на път да се окаже едно от най-големите разочарования в боксофиса тази година, oт Warner Bros прибегнаха до изпитан трик.

В новия рекламен спот на филма по американската телевизия, актьорът отново се появява в един от най-прочутите си персонажи, но създаден по компютърен път.


Арни бърза да пристигне, докато не е станало съвсем късно за продуцентите...

С този ход създателите се надяват да повишат интереса към "Terminator Salvation", който бе победен в премиерния си уикенд от непретенциозен конкурент като "Night in the Museum 2". За премиерния си уикенд филмът събра едва 43 милиона долара, постижение по-слабо от всичките предишни части на хитовата сага.  

Според неофициална информация, до този момент пък явните финансови приходи са по-малко от 90 млн. долара и това изправя Warner Bros пред тежката участ въобще да не успеят да избият сериозния бюджет от 200 милиона.

Именно това налoжи и включването на дигиталния Арнолд в рекламния спот, въпреки че до последно самият Шварценегер не бе особено съгласен ликът му да бъде използван по какъвто и да е начин във филма.
 

Сподели.