Теодор Койчинов - Тео с първо видео

Pinterest LinkedIn +

Първото видео на финалиста в Music Idol Теодор Койчинов - Тео вече е факт. Видеото към песента "Аз и ти/ Ти и аз", ще дебютира на 7-ми март в сутрешния блок на бТВ, анонсираха от Вирджиния Рекордс.

Дебютният сингъл на Тео, сребърният финалист в първото българско издание на Мюзик Айдъл, е записан благодарение на подкрепата на Coca-Cola като част от кампанията на марката Coca-Cola – Жажда за музика.

За визията на клипа на "Аз и ти/ Ти и аз" са отговорни режисьорът Георги Тошев (от "Другата България"), операторът Румен Василев ("Мила от Марс") и стилистите Веселин Йорданов и Андрей Георгиев.

Идейният проект е дело на дебютант-сценариста – 23-годишния Тихомир Тошев, победител от конкурса на Coca-Cola и Вирджиния Рекърдс. Тишо спечели конкурса в конкуренция от над 350 кандидат-сценаристи, повечето от които с по няколко предложения.

Текстът на песента е на Тома Марков, а музиката е дело на интернационален творчески екип, съставен от Марсело Венгровски, Жилберта Антония Карон и Себастиян Фучи, който е отговорен за хитове на много финалисти от Music Idol от различни точки на планетата.
Сподели.