Телевизия ММ подготвя специална празнична програма

Pinterest LinkedIn +

Телевизия ММ е подготвила специални изненади по празниците за своите фенове. Празничната коледно-новогодишна програма ще бъде микс от забавни предавания, концерти на световноизвестни поп и рок-изпълнители и купища специални изненади.

Точно в 12:00 ч. на обед на 24 декември (неделя) музикалният канал ще излъчи кастинга за водещи, който се провежда под надслов "Wanted". Тогава ще стане известно и името на победителя в конкурса.

Час по-късно започва предаването "Искам", в чието специално празнично издание "Под елхата" водещата Ася ще изпълнява коледните музикални желания на зрителите. По-късно тя ще бъде отново на линия, за да представи най-доброто от "ММ Топ 20" за изминалата 2006 г.

Междувременно телевизията ще излъчи музикален филм, проследяващ официалната история на една от най-важните британски рок-банди за всички времена – The Clash. За първи път Джо, Пол, Мик и Топър говорят открито за осемте експлозивни години от началото на съществуването си.

За доброто настроение вечерта ще се погрижат харизматичната певица Шаде (Sade), безспорната звезда Шер (Cher) и поп-дивата Марая Кери (Mariah Carey), които ще се представят с големи концерти в ефира на ММ.

Концертната програма на музикалната телевизия продължава и на следващия ден, когато ще бъде излъчен лайфът на една от най-успешните банди от 60-те години на миналия век The Who, както и грандиозният концерт на известната електро-поп група Moloco.

На 30 декември 10:00 ч. тематичната класация "Coffee Break" ще ви запознае със своите най-добри парчета за годината.

Токшоуто "Shaker" също няма да избяга от празнично-зимния дух. От 13:00 ч. водещият Марин Колев и специалната гостенка Лили Йончева ще забавляват зрителите, качени на кънки на ледената пързалка зад НДК.

На 31 декември от 10:00 ч. е началото на "ММ Топ 100". В продължение на два поредни дни Ася ще представи 100-те най-добри чужди и български хитове за 2006 г.

От 16:00 ч., фънки денс-групата от Брикстън Stereo MC’s ще докаже, че още може да прави експлозивни концерти с "Live In Manchester".

Изненадата в новогодишната програма на телевизията са специалните включвания от Каварна, където за жителите и гостите на морския град е подготвена подобаваща празнична програма с водещи Тончо Токмакчиев и Малин Кръстев.

С репортажи на живо от мястото на събитието ММ ще излъчи концерт на група Ахат, на легендарния Рони Джеймс Дио, на Иво Папазов–Ибряма и на оркестъра на Горан Брегович, с които ММ ще посрещне Новата година.

Сподели.