Телевизия ММ излъчва мейкинг на клипа към “Това сме ние” на D_2 и Део

Pinterest LinkedIn +

В 14:30 часа тази събота (26.03) телевизия ММ ще представи за първи път в национален ефир документален филм за първото парче на български език, което покори MTV – песента на Д-2 и Део “Това сме ние”.

Документалният филм наподобява по стил кратките филмчета за направата на клипове на световноизвестни изпълнители - неразделна част от програмата на музикалните телевизии.

Филмът пренася в кухнята на музикалната индустрия и вади наяве всичко което винаги остава скрито за зрителите. Те (зрителите), ще видят какво мислят Део, режисьорът на клипа Валери Милев, продуцентите братя Чучкови и “Д-2 ГРУП” за песента и новия стил на Д-2.
t
Песента “Това сме ние” дебютира в националния телевизионен ефир в началото на декември 2004 г. и към момента, е в челните позиции на музикалните класации. Само в Българския Топ 100 “Това сме ние” бележи престой от 13 седмици в челната десятка на класацията.

В началото на март 2005 г. “Това сме ние” влезе директно на 4-то място и в класацията “World Chart Express” на Европейското издание на MTV.

Мейкингът към клипа “Това сме ние” е дело на режисьора Виктор Чучков – син. Продуценти са компанията Чучков Брадърс (продуцент на албума на Део) и Д-2 Груп.

Инфо: Чучков Брадърс
Сподели.