Тежка категория (Here Comes the Boom)

Pinterest LinkedIn +

САЩ, 2012 Режисьор: Франк Корачи. Сценаристи: Кевин Джеймс, Рок Рубен. С участието на: Кевин Джеймс, Салма Хайек, Хенри Уинклър,Грег Джърман, Джо Роган, Шели Десай и др. Екшън, комедия

За филма:

Франк Корачи е режисьор, когото кино феновете добре познават още от първите му комедии "Сватбеният певец" и "Момче за всичко". Главните роли и в двата филма са поверени на Адам Сандлър, с когото Корачи впоследствие работи и в хитовата комедия - "Щрак".

Миналата година Корачи режисира "Опашати сватовници" с Кевин Джеймс. Лентата е четвъртият му съвместен проект със Сандлър, този път в ролята на продуцент. След успеха на "Опашати сватовници", няма нищо учудващо във факта, че в Here Comes the Boom Франк Корачи е решил отново да работи с Кевин Джеймс, когото със сигурност свързвате освен с комедийния сериал "Царят на квартала", и с кинохитове като "Дърти хлапета" и "Да кажа или да не кажа?". Освен изпълнител на главната роля, Джеймс е и сценарист на филма.

В Here Comes the Boom ще видим и Салма Хайек ("Питай прахта", Savages), която не за първи път  работи заедно с Кевин Джеймс - двамата си партнират и в "Дърти хлапета". Актьорският състав е допълнен от Хенри Уинклър ("Щрак"), познат на телевизионните фенове от сериала "Клиничен случай" и "Развитие в застой", и Грег Джърман ("Али Макбийл", "Месец любов", The Con Artist).

Историята:

Скот (Кевин Джеймс) е апатичен учител по биология в гимназия. Когато училищната музикална програма е застрашена от съкращенията в бюджета на училището, той се наема да намери средства за спасението й като се записва да участва в състезание по бойни изкуства. Всички смятат, че това е лудост, най-вече училищната сестра (Салма Хайек), но въпреки това той успява да спечели повече, отколкото е очаквал.

Сподели.