Тейлър Суифт с ново парче, пуска нов албум през октомври

Pinterest LinkedIn +

Тейлър Суифт (Taylor Swift) изненада феновете си като съобщи, че е готова с подготовката на предстоящия си албум. В чат на живо изпълнителката обяви, че следващият ѝ проект ще бъде пуснат на пазара на 22 октомври под името Red. Певицата представи пред феновете си и обложката на албума.

Дискът ще съдържа 16 парчета, като 22-годишната изпълнителка сподели, че по време на подготовката за албума е написала повече от 30 песни и е срещнала трудности при свеждането им до 16, които да бъдат включени в него. Сред песните, които ще могат да бъдат чути в Red, фигурира и дует между Тейлър и британския музикант Ед Шийрън (Ed Sheeran), взел участие в церемонията по закриването на XXX Летни олимпийски игри. Освен него, в албума взимат участие някои от любимите автори на песни на изпълнителката.

Освен с новината за предстоящия си албум, талантливата певица зарадва почитателите си и с първия реализиран сингъл от проекта - We Are Never Ever Getting Back Together.

Последният албум на Тейлър Суифт – Speak Now, бе издаден през 2010 г. и до септември 2011 г. има продадени над 5 милиона копия по света.


Сподели.