Търси се любимият работодател на България

Pinterest LinkedIn +

Публичен вот ще определи любимия работодател на България в специалната категория на българските награди за най-добър работодател Career Show Awards 2023. До 28 август всеки може да подкрепи до три компании в надпреварата за званието “Любим работодател на България”.

За признанието на публиката тази година се съревновават 77 компании - всяка от тях със забележителни постижения в посока грижа за служителите и осигуряване на благоприятни условия на труд. Гласуването продължава от 14 до 28 август и е отворено за всеки, който иска да поощри усилията и успехите на работодателите.

Гласувайте за работодател на публиката до 28 август на страницата на Career Show Awards: careershow.bg/awards.

Любимият работодател на България и всички други победители в тазгодишното издание на Career Show Awards, ще бъдат наградени по време на Career Show 2023 на 5 октомври В зала Арена Армеец - присъствието на събитието е безплатно и отворено за всички.

“Креативните решения и адаптивността на българските работодатели да посрещат нуждите на своите служители са достойни за възхищение. С целенасочените си усилия да създават вдъхновяваща работна атмосфера и висок стандарт на работна култура, те печелят доверието и лоялността на своите екипи. Доказателство за това са и десетките хиляди гласове в подкрепа на работодателите, които ежегодно получаваме в специалната категория на Career Show Awards. Поздравяваме компаниите за постигнатите успехи и им желаем успех в надпреварата за най-ценното признание - това на публиката.”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Career Show Awards са водещи награди, отличаващи най-добрите работодатели и успешните практики в сферата на човешките ресурси и работодателската марка. Всяка година българските работодатели представят пред експертното жури на наградите своите стратегии за привличане, задържане и развитие на таланти. За 2023 година за отличие в Career Show Awards са подадени 321 кандидатури в 6 групи категории:

  • Най-добър работодател
  • Ангажираност и иновации
  • Employer branding и събития
  • Здраве и екология
  • Управление и услуги
  • HR услуги

Регистрацията за Career Show Awards 2024 вече е отворена на careershow.bg/awards.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.