Талантите от Music Idol направиха първия си концерт

Pinterest LinkedIn +

Вчера вечерта (26 март) се проведе първият голям концерт на дванадесетте полуфиналисти в риалити шоуто "Music Idol". Младите таланти пяха за пръв път на живо пред публика в зала 2 на НДК.

Музикалният съпровод беше осигурен от музикантите от "Шоуто на Слави"- Ку-ку Бенд. Изпълнителите имаха за задача в рамките на една седмица да подготвят песен от годината, в която са родени. По регламент всеки участник има собствена телефонна линия, на която зрителите могат да дадат вота си за него.

Линиите бяха отворени за гласуване веднага след изпълнението на първия певец Пламен Пътов и ще бъдат затворени в четвъртък, когато на живо ще бъде изгонен един от полуфиналистите, събрал най-малко зрителски гласове.

Сред представените вчера песни имаше на Глория Естефан (Gloria Estefan), Силвия Кацарова, Whitesnake, Foreigner, Бони Тейлър (Bonnie Tyler), Ричард Маркс (Richard Marx), Барбара Стрейзънд (Barbra Straisand), Сигнал, Нели Рангелова и Roxette.

В края на концерта беше обявена и новата задача на участниците. Всеки изпълнител трябва да си избере по един евъргрийн без значени от коя година е и на какъв език е. Следващият концерт ще се състои в понеделник (2 април) отново в зала 2 на НДК и ще бъде изпъчен на живо по бТВ.
Сподели.